perjantai 13. maaliskuuta 2015

Töitä!

Jep, just tulin junaan! Tässä sitä sit ollaan matkalla töihin, kaippa muistan vielä mistä se bussi lähtee ja se raitiovaunu kans :D Toivotaan nyt etten ihan hukassa olis, kyllä mää sen matkan jotenki kai muistan.

Ei perhana, unohin mistä mun bussi lähtee ja kävelin tähän raitiovaunulle. Tuoss on jotku hirveet työt kesken.. Isot aidat ja näin. Ne rakentaa tuohon uutta juna-rataa ja tulevaisuudessa se juna menee tähän pitemmälle, eikä tarvi ottaa bussia.. Mutta hyi, noi työmiehet rupes tuolta aidan takaa huuteleen jotai szia baby.. Juoksukävelin tuosta niiden ohi mitään sanomatta... Seuraavan kerran jossen löydä sitä bussiasemaa kävelen mielummin tosta keskempää mistä se bussikin menee.. Varmaa auko päätä mulle, onneks en ymmärrä. :(

Noniin ja työpäivä loppu vähän aikasemmin koska, sillä mun opastajalla tuli niin kiire näytteiden kans. Se oli reputtanu englannin kurssin, ja käy sitä parhaillaan. Voitte kuvitella et ei oo mailman helpointa puhua sen kans :D Mutta muut osaa englantia ja kaikki on tosi mukavia. Niiden mielestä sana mittalasi oli tosi kaunis sana :D hassua! Oli kyllä mukava työpäivä! Sain titrata jotain vesinäytteitä. Titraushommia saa sitten varmaa tehä enemmänki. Aika perus hommaa kyllä.. :) Ei haittaa koska se on aika helppoo!

Loppumatkakin meni hyvin. Istun nyt junassa kohta Szentendree. Löysin sen bussinki! :D Ei täällä nyt niin vaikee ookkan liikkua! 

No nyt oon hotellilla. Ja anteeksi taas tää sekava postaus. Kirjottelen pitkin päivää muistioon asioita ylös. Kello ois nyt 21.20 ja ajattelin pistää nukkumaan... Kyllä perjantaina! Mutta ihan vaan siksi koska huomenna 9 pitäis olla taas Budapestissä. Mulla ja tuolla toisella tytöllä on joku esittely/shoppailu kierros siellä. Kävin tosiaan työmatkalla kaupassa ja oon hengaillu vaan täällä hotellilla, en oo tänään jaksanu liikkua yhtään minnekkään.. Ehkä huomenna sitten vois kierrellä Szentendree, tää on tosi näyti paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti