keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Näytteen ottamista!!

Jeps kattelen tuossa mun muistioo, mihin kirjotan joka päiviän tapahtumia ja huomasin et puolet niistä on "hehe haluan näyttää siltä että tekstaan ku ahistaa ratikassa, heippa" :D Että koitin sieltä välistä lukee jotain oikeita muistiinpanoja! Ja tosiaan tiivistettynä maanantaina, keskiviikkona oon työskennelly Shanetin kanssa ympäristöpuolella. Eli uuttanu ja valmistellu näytteitä spektrofotometriä varten.. Mitattu ollaan natriumia, nitraattia ja jotakin kolmatta, anteeksi etten muista nyt!
Mutta! Tiistaina olin Peterin kans hakemassa näytteitä vedenpuhistamolta. :) Tosi mielenkiintosta oli. Ensin tarkastettii pH-mittari ja mitattii pH. Laitettii ylös ja täytettii näytepullot. Otin kuviaki! Ainut huono puoli oli tosiaan et piti herätä 5.. Koska piti olla junassa jo 6 ja töissä 7.30! Niinku huomennaki, kuulemma sataa vieläpä vettä. Pitää olla hakemassa näytteitä, mutta ei Peterin kans vaan jonku jonka nimee en osaa sanoo, enkä kirjottaa.. :D kuitenki joudutaan ryömiin hylätyssä vedenpuhistamossa... Se ei oo kuulemma liian puhas paikka. :D eli jotain namskua luvassa!
Jep ja aika muuten on kulunu hyvin, ollu lämmin päivä tänään 19 astetta! Pikkasen on nuha tullu, mut eise haittaa! Ja tänne hotellille tuli saksalainen poika ja tyttö! Ne on ihan tosi mukavia ja käy mun kanssa aina siellä ravintolassa syömässä! :) Se poika ehtii olla varmaan 2 päivää töissä yhtä aikaa mun kanssa. Niiden luokka kaveri on ilmeisesti tällä hetkellä Raahessa labra puolella tutustumassa! :)

Vähän hätänen postaus, mutta huomenna on luvassa mielenkiintonen päivä, viemäreissä ryömiessä.. Kirjotan siitä vähän paremmin ku pistän heti tekstiä tulemaan ku pääsen töistä! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti